1 april.

Dags att komma iordning med formen och sötsuget.
Hamnat lite lätt i pojkvänsträsket med godis och mys varje helg. Och med sjukdom i kroppen har jag nu vart utan träning i 1,5vecka.
Dags för en nytändning. Å det passar ju bra vid en ny månad.

Aprils upplägg:

20130401-091736.jpg

Annonser

10 tankar om “1 april.

  1. Jaaa, nu kör vi! Kul med sådant där schema där man stryker över dagarna och passen, kanske skall göra något liknande vad gäller ut och gå och joggöva, bra tips!
    Sv: Men åh, sicket erbjudande! Jag bor i Kista och jobbar vid Globen, var är det du jobbar? Hur mycket tar ni för en vägning? Nu har ju exet en Tanitavåg, men vet inte heller hur bra den fungerar, den har säkert hängt med ett tag 😛 …och vad då, min hjärna väger minst 5 kg 😉 Hjärtat likaså! Hehehe!

  2. Svar: Haha ja, det är lite komplicerat att hänga med i lipoproteinvägar och annat men förhoppningsvis så förstår man vad man skriver på tentan i alla fall ;D

    Och ditt aprilschema ser ju grymt bra ut, och ännu lite roligare med fluffiga moln runt veckorna, haha! Ska göra något liknande upplägg för att bli av med sötsuget efter de senaste veckornas godissnaskande! Lycka till 😀

  3. Ser ut som en bra plan, hoppas den går i lås 🙂

    SV; Lingontacos, låter spännande ju 😀 men sen är det faktiskt så att det inte ens är lingon på bilden, det är VINBÄR!!

  4. Gud vilken bra idé att skriva upp träningen på förhand för att sedan kunna bocka av då man gjort dem. Man är ju en tävlingsmänniska så då vill man ju verkligen inte missa ett pass =) Detta ska jag oxå göra så fort jag blir frisk!

Ja tack!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s